T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu

ÖĞRETMENLER İÇİN-ERASMUS+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyon Koordinatörü İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 Dönemi "BEN YAPARSAM, HERKES YAPAR" Projesi İşbaşı Gözlem Yapacak Öğretmen Seçim İlanı

Okulumuz Erasmus + Programı Okul Eğitimi Akreditasyon Koordinatörü İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 2023 dönemi konsorsiyum ortaklığına kabul edilmiştir.

2023-2024 eğitim öğretim yılı içerisinde  "Ben Yaparsam, Herkes Yapar (IF I CAN DO, EVERBODY CAN DO)" adlı projemiz için yurt dışı hareketliliği yapılacaktır.

 

Bu projemizin içeriğinde;

  • STEAM,
  • Robotik,Kodlama
  • Dijital Eğitim İçeriği Geliştirme,
  • 21. Yüzyıl Öğretmen Becerileri,
  • Yenilikçi Yöntem ve Yaklaşımlar,
  • Yeni Nesil Öğretmen Araçları (Web 2.0)

 

Projemiz ile bu alanlarda uluslararası standartlarda çalışmalar yapan kurumları ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimizin iyi örnekleri yerinde incelemelerini, uluslararası düzeyde bir vizyona sahip olmalarını, özgüven ve öz yeterliliklerini geliştirmelerini ve elde ettikleri becerileri kendi okulumuzdan başlayarak geniş kitlelere yaygınlaştırarak bir çarpan etkisi yaratmalarını hedeflemekteyiz.

 

Bu amaçla 2 akış yapmayı planlamaktayız.

1.akışta; 3 öğretmenimiz ile yurtdışında işbaşı gözlem,2.akışta ise;1 refakatçi öğretmenimiz ve 5 öğrencimiz ile öğrenci hareketliliği planlamaktayız. Hareketliliğimiz aynı zamanda, aynı yerde ve aynı tarihte olacak şekilde planlanmaktadır.

 

Öğretmen Seçim Kriterlerine göre en yüksek puan alan 4 öğretmen asil, 2 öğretmen yedek olmak üzere 6 öğretmen seçilecektir.

 

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ...

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 14.02.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 19:54 - Görüntülenme: 169
  Beğen | 0  kişi beğendi